Ulkoasun yhtenäistäminen palvelupakettiin -lisäpalvelu

350,00 

Yhtenäistä kotisivujen ja verkkokaupan ilme. Lisäpalvelu on tarkoitettu mikäli haluat, että yhtenäistämme ja kehitämme hieman sivustoasi. Paketti sopii hyvin, mikäli olet kiireinen tai keksit omalle ajallesi muutakin käyttöä.

Huom! Tämä tuote on lisäpalvelu ja vaatii toimiakseen aktiivisen kotisivutilauksen.

Yhtenäinen brändi-ilme

Toteutamme ainutlaatuisen mahdollisuuden tuoda brändisi esiin vahvemmin yhdistämällä verkkokauppasi ja kotisivusi saumattomasti. Rakenna vahvempaa yhteyttä asiakkaisiin ja erottaudu kilpailijoista tarjoamalla yhtenäinen ja houkutteleva kokonaisuus.

Ilmeen yhdistäminen toteutetaan tilattuun palvelupakettiin

🌈 Eheä värimaailma:

Toteutamme väripaletin, joka heijastaa brändisi identiteettiä. Harmoniset sävyt yhdistävät verkkokauppasi ja kotisivusi visuaalisesti.

📸 Houkutteleva kuvamaailma:

Käytämme harkittuja kuvia ja grafiikkaa, jotka herättävät kiinnostuksen. Jokainen kuva kertoo tarinaa brändisi ainutlaatuisuudesta.

📢 Yhtenäinen viestintätyyli:

Luomme johdonmukaisen viestintätyylin, joka vahvistaa brändisi ääntä. Selkeä ja yhdenmukainen ilmaisu luo luottamusta.

🌐 Selkeä navigaatio:

Suunnittelemme helppokäyttöisen navigaation, joka ohjaa asiakkaat vaivattomasti verkkokaupasta kotisivuille ja takaisin.

📱 Vastuullinen responsiivisuus:

Takaamme, että verkkokauppa ja kotisivut toimivat mukavasti eri laitteilla. Responsiivinen design takaa yhtenäisen käyttökokemuksen.

🤝 Sosiaalisen media:

Linkitämme yrityksesi sosiaalisen median kanavat saumattomasti kotisivuun. Luo yhteisöllisyyttä ja kasvata näkyvyyttäsi.

Toteutamme ainutlaatuisen brändikokemuksen, joka yhdistää verkkokauppasi ja kotisivusi vahvaksi kokonaisuudeksi. Anna brändisi loistaa!

Pienellä lisähinnalla voit ottaa pihalla aurinkoa ja nauttia elämästä sillä aikaa kun me hoidamme homman valmiiksi. Käytä aikasi fiksusti.