Palvelupaketti – 1 tunti

60,00  / tunti

Etsitkö yksilöllistä ratkaisua ongelmiisi? Tutustu palvelupakettiimme, joka tarjoaa henkilökohtaista ohjeistusta ja korjausta juuri sinulle. Saat asiantuntevan avun ja räätälöidyn neuvonnan, olit sitten aloittelija tai kokenut käyttäjä.

Tunnin palvelupaketilla pystytään hienosäätämään kotisivujasi, antamaan henkilökohtaisempaa opastusta tai tekemään pienehköjä muutoksia sivustoon. Palvelun toteuttamisen ajankohta sovitaan aina erikseen. Voit tiedustella esimerkiksi chatistä toteutusta ja sen toimitusaikaa.

Palvelu sisältää:

  • Palvelu annetaan ensisijaisesti aina Suomeksi, myös Englanniksi on mahdollista saada opastusta.
  • 1 tunnin teknistä opastusta, uudistusta tai korjausta.
  • Henkilökohtainen opastus: Tarjoamme asiantuntevaa ja yksilöllistä ohjeistusta, sekä neuvontaa. Oli kyse sitten käytöstä, opastuksesta tai muista haasteista, olemme täällä auttamassa.
  • Ongelman korjaus: Kohtaatko teknisiä ongelmia tai haasteita? Palvelupakettimme sisältää kattavan ongelmanratkaisun varmistaaksemme, että pääset takaisin liikkeelle nopeasti.
  • Joustava aikataulu: Aikataulu, joka sopii sinulle. Voit varata ajan asiantuntijamme kanssa, kun se sinulle parhaiten sopii, luoden vaivattoman ja joustavan kokemuksen. Palvelu toteutetaan vakiona arkisin.
  • Laadukas asiakaspalvelu: Tarjoamme henkilökohtaista palvelua ja pyrimme varmistamaan, että olet tyytyväinen saamaasi apuun.

Säästä omaa aikaasi ja hanki räätälöity palvelupakettimme, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Olemme täällä varmistaaksemme, että saat parhaan mahdollisen avun ja tuen.

Korjaukset hoidetaan arkisin erikseen määritettynä aikana, etänä. Palvelusta tehdään palvelutiketti ja saat tästä sähköpostitse lisätietoja.