Ohjeistus ja tuki

Sivustolle on kerätty yleisimpiä kysymyksiä, ohjeistusta sekä tukipyynnöt. Mikäli chat on avoinna, ikoni näkyy sivun alakulmassa.

FAQ

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Järjestelmät toimivat mukavasti

Voinko päivittää palvelupakettini parempaan

Kyllä, palvelupaketti on päivitettävissä parempaan.

Voinko päivittää palvelupakettini edullisempaan

Valitettavasti palvelupaketin alentaminen ei toistaiseksi ole mahdollista. Kotisivutila varataan käyttöön palvelimelta heti paketin tilauksen yhteydessä.

Voinko muuttaa laskutusta

Laskutuksen sykliä on mahdollista sovittaa elämäntilanteen mukaan. Tästä tulee olla aina yhteydessä ensin tukeen. Voit esimerkiksi maksaa etukäteen koko sopimuskauden halutessasi.

Tein tilauksen verkkokaupasta, mutta en saanut tilausvahvistusta

Vahvistuspostit menevät joskus myös roskapostiin, muistithan tarkastaa myös sen? Mikäli sähköposti ei jostain syystä ole tullut, voit olla yhteydessä suoraan tukeen. Muista ilmoittaa tilauksen numero, sekä nimesi.

Tilasin edullisimman paketin, mutta haluaisin .fi domainin. Mitä teen?

Voit päivittää palvelupakettisi parempaan, eli tässä tapauksessa PRO pakettiimme. Ota yhteyttä tukeen asian tiimoilta ja ilmoita myös alkuperäinen tilausnumerosi.

Haluaisin hieman opastusta kotisivujen suhteen

Ensisijaisesti voit tehdä tukipyynnön, tukemme palvelee pienellä viiveellä. Mikäli haluat henkilökohtaisempaa opastusta mahdollisimman nopeasti, voit tilata tukipaketin verkkokaupasta, joka antaa sinulle opastusta hieman perustukea nopeammin ja yksilöllisemmin.

Haluaisin irtisanoa palvelupaketin

Palvelupaketin irtisanomisen voi helposti hoitaa ottamalla yhteyttä tukeen. Palvelupaketti sulkeutuu sopimuskauden päätyttyä. Palvelupaketti uusiutuu automaattisesti kuun vaihtuessa, joten irtisanominen on tehtävä ennen sitä. Muistathan tehdä irtisanomisen samasta sähköpostista, mistä teit myös tilauksen. Mikäli tämä ei ole mahdollista, ilmoita tilauksen laskun numero.

Oma tili

Siirry omaan tiliin tästä >

Chat ja tuki

Vastaamme tuen pyyntöihin järjestyksessä. Mikäli chat on avoinna, näkyy sen ikoni sivun alakulmassa.

Ohjeistus

Löydä ohjeita ja tukea ohjeista.

Tuki

Ota yhteys tukeen.

* merkityt kentät ovat pakollisia

Tukisivusto