Avaimet käteen kotisivu

569,00 599,00 

Avaimet käteen kotisivupaketti – lisäpalvelu on tarkoitettu mikäli haluat, että rakennamme sinulle avaimet käteen kotisivut. Paketti sopii hyvin, mikäli olet kiireinen tai keksit omalle ajallesi muutakin käyttöä.

Avaimet käteen kotisivupaketti

Toteutamme ainutlaatuisen mahdollisuuden tuoda brändisi esiin vahvemmin toteuttamalla kevyet kotisivusi saumattomasti. Rakenna vahvempaa yhteyttä asiakkaisiin ja erottaudu kilpailijoista tarjoamalla yhtenäinen ja houkutteleva kokonaisuus.

Paketti sisältää:

  • 1 - 3 välilehteä
  • Yritystoiminnallesi sopiva ulkoasu
  • Yrityksen tyylille sopivia kuvia
  • Tekoälyavusteiset tekstit sivustolle, kuvaamaan yrityksen toimintaa
  • Yhteydenottolomake
  • Käyttäjätunnukset ylläpitoon
  • .FI domain
  • Sisältää 1kk valittua palvelupakettia

Suunnittelu ja toteutus maksetaan kertaluontoisesti, sopimus jatkuu valitulla palvelupaketilla.

🌈 Eheä värimaailma:

Toteutamme väripaletin, joka heijastaa brändisi identiteettiä. Harmoniset sävyt yhdistävät verkkokauppasi ja kotisivusi visuaalisesti.

📸 Houkutteleva kuvamaailma:

Käytämme harkittuja kuvia ja grafiikkaa, jotka herättävät kiinnostuksen. Jokainen kuva kertoo tarinaa brändisi ainutlaatuisuudesta.

📢 Yhtenäinen viestintätyyli:

Luomme johdonmukaisen viestintätyylin, joka vahvistaa brändisi ääntä. Selkeä ja yhdenmukainen ilmaisu luo luottamusta.

🌐 Selkeä navigaatio:

Suunnittelemme helppokäyttöisen navigaation, joka ohjaa asiakkaat vaivattomasti verkkokaupasta kotisivuille ja takaisin.

📱 Vastuullinen responsiivisuus:

Takaamme, että verkkokauppa ja kotisivut toimivat mukavasti eri laitteilla. Responsiivinen design takaa yhtenäisen käyttökokemuksen.

🤝 Sosiaalisen media:

Linkitämme yrityksesi sosiaalisen median kanavat saumattomasti kotisivuun. Luo yhteisöllisyyttä ja kasvata näkyvyyttäsi.

🚀 Tekoäly avusteinen sisältö:

Tekoäly tukee sisällöntuotantoa, varmistaen, että sisältö resonoi kohdeyleisösi kanssa. Tekoäly avustaa myös sisällön personoinnissa, mikä tekee siitä entistä vaikuttavampaa ja sitouttavampaa.

Toteutamme ainutlaatuisen brändikokemuksen. Anna brändisi loistaa!

Pienellä lisähinnalla voit ottaa pihalla aurinkoa ja nauttia elämästä sillä aikaa kun me hoidamme homman valmiiksi. Käytä aikasi fiksusti.